Black & Decker decoupeerzaagEen Black & Decker decoupeerzaag is niet geheel onbekend onder de klussers. Een decoupeerzaag van Black & Decker is makkelijk te herkennen aan zijn oranje kleur met zwarte softgrip handvatten. We kunnen de producent Black & Decker ongeveer vergelijken met een Powerplus decoupeerzaag. Het bedrijf richt zich namelijk ook op de klussen in en rondom het huis. De prijs is gem. een tientje duurder dan de gem. prijs van Powerplus. Je zou bijna kunnen zeggen dat Black & Decker een budgetmerk is. Toch bieden ze nog wel interessante decoupeerzagen aan die goed verkocht worden onder de klussers. Wel is het vaak moeilijk om de juiste aanbieder te vinden die deze decoupeerzagen aanbiedt. Coolblue heeft dit merk nog niet in hun assortiment opgenomen. Toch willen we je wat meer over Black & Decker vertellen en wat zo’n decoupeerzaag jou kan bieden en waar je hem kunt kopen.

Vergelijk 6 Black & Decker decoupeerzagen
Meer informatie

Black & Decker decoupeerzaag kopen?

Wil je toch gaan voor een Black & Decker decoupeerzaag? Dan kun je een black & Decker decoupeerzaag bestellen, maar hou daarvoor wel rekening met een aantal punten. Als eerste moet je weten dat Black & Decker decoupeerzagen vaak tussen de 30 en 120 euro kost. Verder worden ze met en zonder koffer geleverd. Je kunt ook kiezen voor een Black & Decker accu decoupeerzaag. Let op dat deze met of zonder accu kan worden geleverd door aanbieders. Dit zal ook invloed hebben op de prijs. De aanbieders zijn beperkt, maar we hebben hieronder toch een top 3 kunnen samenstellen van de beste Black & Decker decoupeerzagen.

Soorten Black & Decker decoupeerzagen

Black & Decker onderscheidt 3 soorten in hun assortiment van decoupeerzagen. Dit zijn de licht, algemeen en zwaar gebruikte machines. Wat opvalt bij het merk Black & Decker is dat ze net zoals Powerplus alleen maar D-handgreep decoupeerzagen leveren. Dit heeft vast te maken met de kosten, want een D-handgreep is meestal goedkoper te produceren dan een T-handgreep. Een gave decoupeerzaag van Black & Decker is de ‘KS901SEK’. Deze decoupeerzaag heeft geen pendelfunctie, maar een handige draaiknop die hem inzetbaar maakt voor een breed scala aan werkzaamheden. Neem bijvoorbeeld recht, schuin of in PVC zagen. In het filmpje wordt meer over deze gave decoupeerzaag verteld.
Black & Decker decoupeerzaag 
3.2 (63.16%) 19 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *