Decoupeerzaag action

Decoupeerzaag actionDecoupeerzaag Action? Wil je een decoupeerzaag bij de Action kopen, maar is die niet meer verkrijgbaar? Dan moet je goed de foldertjes in de gaten houden, want de Action heeft een snel veranderend assortiment. Daarnaast hebben ze ook een vast assortiment die is opgedeeld in verschillende categorieën. Eén van deze categorieën is de huis en tuin afdeling.

Hier vind je alles wat je nodig hebt als je bezig bent met een verbouwing of graag werkt in de tuin. Mochten er decoupeerzaagmachines worden aangeboden bij de Action, dan vind je die ook op deze afdeling. Tot nu toe heeft de Action één type decoupeerzaag in hun assortiment opgenomen. Meer over deze decoupeerzaag en waar je die kunt kopen vind je in deze blog. Wil je direct voordelige decoupeerzagen kopen? Klik dan eens op onderstaande button waar je zaagmachines vindt voor minder dan 50 euro.

Vergelijk decoupeerzagen vanaf 22 euro
Vergelijk nu

Waarom een decoupeerzaag aanschaffen bij de Action?

Er zijn vele decoupeerzagen op de markt te vinden, in allerlei soorten en maten. Hierbij zijn er veel overwegingen die een rol kunnen spelen bij de aanschaf van een eigen decoupeerzaag. Zoals het gaat bij het bekijken en vervolgens aanschaffen van een product, zul je jouw eigen wensen en vereisten moeten overlappen met de kwaliteiten van een product. Niet alleen dit, maar veel consumenten hebben ook te maken met een budget.

Sommigen stellen een maximumprijs in, voor anderen gaat kwaliteit boven alles. Wanneer je te maken hebt met een gelimiteerd budget, is een winkel zoals de Action een uitkomst. Niet alleen is het assortiment groot, maar een betere prijs vind je nergens. En ook al is de prijs lager, een decoupeerzaag zoals die van Varo (welke te koop is bij de Action) doet desalniettemin zijn werk. Hetzelfde gaat ook op voor een voordelige Ferm decoupeerzaagmachine.

Welke Action decoupeerzaag kopen?

Varo decoupeerzaag actionAction heeft ooit één decoupeerzaag merk in hun assortiment opgenomen, maar dit behoorde helaas tot het afwisselende assortiment. Vaak waren dit grote opgekochte partijen decoupeerzagen. De decoupeerzaag die door action werd aangeboden was de Varo decoupeerzaag. Er zijn een aantal dingen bekend over deze decoupeerzaagmachine. In het plaatje aan de rechterzijde zie je de decoupeerzaag in verpakking. Hieronder worden alle functies (zie cijfers op doos) apart verduidelijkt.

Eigenschappen Varo decoupeerzaag

De Varo decoupeerzaag beschikte over een 800 watt motor met een toerenregeling van 500 tot 3000 toeren per minuut. Dit zegt iets over de snelheid waarmee het zaagblad op en neer beweegt. Met de toerenregeling bovenop het handvat kan de snelheid van het zaagje worden geregeld. In veel gevallen zijn daarin zes verschillende snelheidsstanden te gebruiken. Bij het zien van de verpakking worden een aantal nummers weergegeven. Hieronder de functie en betekenis van ieder onderdeel.

 1. Toerenregeling: snelheid van het zaagje regelen met zes verschillende snelheidsstanden.
 2. Zaagbladklem: met snelle ontgrendeling en een T-schacht aansluiting.
 3. Parallelgeleider: het parallel inkorten van een plank tot ongeveer 15 cm.
 4. Pendelschakelaar (4 standen): scherpere bochten kunnen zagen zonder het zaagje te forceren.
 5. Verstelbare metalen zaagschoen.
 6. Aansluiting voor stofafzuiging.

FERM decoupeerzaag kopen bij de Action?

Zoals eerder werd gesteld, beschikt de Action over een enorm assortiment aan verscheidene producten. Eén van de producten die in het assortiment terug te vinden zijn, is de FERM decoupeerzaagmachine. Deze 550 watt | 230 volt decoupeerzaag bezit een variabele snelheid en beschikt over een elektrische voeding (draad). De draad waarmee je deze decoupeerzaag aan het netstroom kan aansluiten is lang genoeg, zodat goed kunnen bewegen met de zaag geen probleem is. Dankzij de wendbaarheid van de decoupeerzaag is deze geschikt voor meerdere klussen in en rond je eigen huis.

Alternatieven voor Action decoupeerzagen

Nu is het zo dat de Action decoupeerzaagmachines natuurlijk vrij beperkt aanwezig zijn in het assortiment, maar wees niet getreurd! Er is een vervangende zaagmachine die qua prijs en kwaliteit op hetzelfde niveau ligt. Ook voor deze decoupeerzaag betaal je niet meer dan 30 euro. De machine waar we het over hebben is de Pow1015 van Powerplus. Wel is het vermogen lager, maar qua functionaliteiten levert die precies wat je zoekt! Meer over deze machine vind je in onderstaande eigenschappen.

Voordelige decoupeerzagen vergelijken?
Naar winkel

Eigenschappen Powerplus decoupeerzaag

De Powerplus decoupeerzaag is simpel ontworpen en beschikt over de benodigde functionaliteiten. Allereerst heeft die een motor met een kracht van 650 watt en een zaagdiepte van 80 mm in hout. Wil je zagen in metaal dan behaal je een diepte van 10 mm. Het instellen gaat snel en simpel door het gereedschap loos klemsysteem en ook hier wordt een T-schacht gebruikt voor het vastzetten van de zaagjes.

Let op! De kwaliteit is gelijk aan die van de Action decoupeerzaag. Hou daarbij wel rekening dat de zaagmachine alleen geschikt is voor simpele werkzaamheden. Voor precisie en zware klussen wordt een duurdere en kwalitatief betere zaagmachine aangeraden.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de decoupeerzagen van Action? Laat het ons weten in een reactie. Ervaringen of decoupeerzaag Action reviews zijn ook meer dan welkom.

4 gedachten over “Decoupeerzaag Action

  1. Hallo Roelof,

   Het is lastig te zeggen wanneer dit weer het geval is. Dit heeft voornamelijk te maken met hun wisselende assortiment die bestaat uit opgekochte goederen. Het kan maanden duren, maar het is niet onwaarschijnlijk dat dit eenmaal per jaar het geval is.
   Mocht er meer bekend zijn dan laten we het weten!

   Groet,

   Team Decoupeerzaagkopen.nl

 1. Wist niet dat de Action ook decoupeerzagen verkoopt. Voor een klein aantal zaagwerkzaamheden heb ik namelijk een zaagmachine nodig, en dan lijkt deze machine mij wel iets. Maar is de prijs- kwaliteitsverhouding van zo’n machine een beetje goed (redelijk) of gaat deze snel kapot?

  Mvg,

  Ron

  1. Hallo Ron,

   Zoals je al aangeeft gaat het om een kleine hoeveelheid zaagwerkzaamheden. Een decoupeerzaag van de Action kan dan inderdaad interessant zijn. Of deze aan je verwachtingen zal voldoen, is per machine en merk verschillend. Over het algemeen zijn deze machines met name geschikt voor het zagen van zacht hout (MDF etc.). Mocht je van plan zijn om ook hard hout te gaan zagen, dan adviseren wij deze machine niet aan.

   Succes!

   Met vriendelijke groet,

   Team Decoupeerzaagkopen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *