Black & Decker decoupeerzaag review

Black & Decker decoupeerzaag met opbergkofferEen Black & Decker decoupeerzaag is niet geheel onbekend onder de klussers. Een decoupeerzaag van Black & Decker is makkelijk te herkennen aan zijn oranje kleur met zwarte softgrip handvatten. We kunnen de producent Black & Decker ongeveer vergelijken met een zaagmachine van het merk Powerplus.

Het bedrijf richt zich namelijk ook op de klussen in en rondom het huis. De prijs is gemiddeld een tientje duurder dan de gemiddelde prijs van Powerplus. Je zou bijna kunnen zeggen dat Black & Decker een budgetmerk is. Toch bieden ze nog wel interessante decoupeerzagen aan die goed verkocht worden onder de klussers.

Wel is het moeilijk om de juiste aanbieder te vinden die deze decoupeerzagen aanbiedt. Coolblue heeft dit merk nog niet in hun assortiment opgenomen. Toch willen we je wat meer over Black & Decker vertellen en wat zo’n decoupeerzaag jou kan bieden en waar je hem kunt kopen. De beste Black & Decker decoupeerzagen vergelijken? Bekijk deze dan eens bij de voordeligste aanbieder.

Beste Black & Decker decoupeerzagen vergelijken?
Vergelijk nu

Black & Decker decoupeerzaag kopen?

Wil je een Black & Decker decoupeerzaag kopen? Dan kun je deze online bestellen, maar houd daarvoor wel rekening met een aantal punten. Als eerste moet je weten dat Black & Decker decoupeerzagen tussen de 30 en 120 euro kosten. Verder worden ze met en zonder koffer geleverd. Je kunt ook kiezen voor een Black & Decker accu decoupeerzaag. Let op dat deze met of zonder accu kan worden geleverd door aanbieders. Dit zal ook invloed hebben op de prijs. De aanbieders zijn beperkt, maar we hebben hieronder toch een top 4 kunnen samenstellen van de beste Black & Decker decoupeerzagen.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Black & Decker KS701PE3K-QS

Black & Decker KS701PE3K-QS

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Black & Decker KS501-QS

Black & Decker KS501-QS

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Black & Decker BDCJS18N-XJ (zonder accu)

Black & Decker BDCJS18N-XJ (zonder accu)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Black & Decker KS801SEK-QS

Black & Decker KS801SEK-QS

Soorten Black & Decker decoupeerzagen

Black & Decker onderscheidt 3 soorten in hun assortiment van decoupeerzagen. Dit zijn de licht, algemeen en zwaar gebruikte machines. Wat opvalt bij het merk Black & Decker is dat ze net zoals Powerplus alleen maar D-handgreep decoupeerzagen leveren. Dit heeft vast te maken met de kosten, want een D-handgreep is meestal goedkoper te produceren dan een T-handgreep.

Een gave decoupeerzaag van Black & Decker is de ‘KS901SEK’. Deze decoupeerzaag heeft geen pendelfunctie, maar een handige draaiknop die hem inzetbaar maakt voor een breed scala aan werkzaamheden. Neem bijvoorbeeld recht, schuin of in PVC zagen. In het filmpje wordt meer over deze gave decoupeerzaag verteld.

Geleider

Op zoek naar een Black & Decker geleiderail voor je decoupeerzaagmachine? Jammer genoeg heeft dit merk zelf geen geleiders op de markt gebracht. Echter kun je wel een ijzeren zool bevestigen aan de machine, waardoor je nog rechter kunt zagen. Daarnaast zijn er nog speciale klemmen, waardoor er wel mogelijkheden zijn voor geleiding.

Vergelijk de beste Black & Decker decoupeerzagen
Vergelijk nu

Wil je meer weten over de decoupeerzagen van Black & Decker en heb je misschien wel vragen? Laat dan gerust hieronder een reactie achter. We helpen je graag verder 🙂

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Decoupeerzaagkopen.nl
Logo