Einhell decoupeerzaag 

Einhell decoupeerzaagEen Einhell decoupeerzaag heeft een donker rode kleur die niet geheel verborgen blijft tussen al het elektrisch gereedschap. Met als uitzondering nog een blauwe variant. Als we het hebben over Einhell dan hebben we het over een wereldspeler die elektrisch gereedschap produceert. Toch is het decoupeerzagen assortiment van Einhell nog een beetje magertjes op de Nederlandse markt. Verwacht wordt dat dit in de toekomst nog wel zal worden uitgebreid. Om je toch niet helemaal voor het blok te laten staan hebben we het één en ander verzameld over de decoupeerzagen van Einhell. Zo geven we je niet alleen een top 3 van de best verkochte decoupeerzagen, maar ook meer informatie over het assortiment en het aanbod.

Vergelijk de beste Einhell decoupeerzagen
Vergelijk nu

Einhell decoupeerzaag kopen?

Van plan om een Einhell decoupeerzaag te kopen, maar niet helemaal duidelijk wat je kunt verwachten? Begrijpelijk! Tijd om eens wat meer informatie te geven over de aanbieders en hun prijzen. Allereerst de prijs van een Einhell decoupeerzaag is gem. zo’n 50 euro. Waar je al een decoupeerzaag van Einhell hebt voor 25 euro en bij de duurdere decoupeerzagen moet je denken aan 80 euro. Daarnaast beschikken ze over één decoupeerzaag op accu, let op dat deze met of zonder accu wordt geleverd door de aanbieders. Dit kan namelijk het verschil in prijs verklaren. Om je alvast op weg te helpen hieronder een samengestelde top 3 van Einhell decoupeerzagen.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Einhell TH-JS 85

Einhell TH-JS 85

Kennismaking Einhell decoupeerzagen

Laten we je nu eens de Einhell decoupeerzagen presenteren. Het werd je na een paar regels al duidelijk dat de Einhell niet een super groot assortiment decoupeerzagen heeft. Er zijn namelijk maar vier decoupeerzagen waarvan er één een accu decoupeerzaag is. Het vermogen kan variëren van 600 tot 750 watt. Hoe hoger de zaagcapaciteit en het vermogen des te meer je betaald voor een decoupeerzaag van Einhell. De accu decoupeerzaag werkt op een 18V accu en is universeel toepasbaar op al het elektrisch gereedschap van Einhell. Bekijk het filmpje en zie hoe makkelijk je over kunt schakelen met de accu naar ander elektrisch gereedschap.
Beste Einhell decoupeerzagen vergelijken?
Vergelijk nu
4 Opmerkingen
 1. Hallo mensen,

  Ik ben opzoek naar een zaagmachine van Einhell die goedkoop is en waarmee ik simpele werkzaamheden kan uitvoeren. Iemand een idee welke ik moet hebben?

  Groet,

  Maurice

  • Hallo Maurice,

   Leuk om te horen dat je geïnteresseerd bent in het gereedschap van Einhell. Wanneer je opzoek bent naar een goedkope machine die toch ideaal is voor simpele huis- en tuinklussen dan zal de ‘BT-JS 400E decoupeerzaag van Einhell uitkomst bieden. De machine is lichtblauw uitgevoerd wat t.o.v. het Einhell gereedschap erg opvallend is (normaal rood). Ook om de prijs hoef je je niet druk te maken hij kost namelijk niet meer dan 40 euro. Wel ontbreekt het aan een pendelfunctie en heb je verder geen aanvullende functies op een stofafzuiging na.

   Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Team Decoupeerzaagkopen.nl

 2. Ik vraag me af of het kleurverschil in de Einhell gereedschappen iets te maken heeft met de kwaliteit van dit gereedschap . Er zijn merken die in kleur weergeven of ze voor een doe het zelver zijn, of voor een professioneel .

  • Hallo Diegenant,

   Einhell beschikt over blauwe en rode decoupeerzagen. De rode variant kan worde gerekend tot de wat krachtigere machines. Vaak kun je dit zien aan het vermogen, zaagdiepte en mogelijke extra functionaliteiten. De blauwe variant heeft een wat kleinere zaagdiepte als zowel vermogen. Het kan ook wezen dat er functies ontbreken t.o.v. de rode decoupeerzagen. Kortom de blauwe decoupeerzaag van einhell is geschikt voor de simpele klussen en als je niet teveel wilt betalen. De rode daarentegen is voor de wat zwaardere klussen en kost tientallen euro’s meer.

   Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

   Met vriendelijke groet,

   Team Decoupeerzaagkopen.nl

Laat een reactie achter

Decoupeerzaagkopen.nl
Logo