Skil decoupeerzaag

Skil decoupeerzaagEen Skil decoupeerzaag is makkelijk te herkennen aan zijn zwart met grijze kleuren. De beweegbare delen zijn net zoals de naam van Skil rood gekleurd. De meeste klussers kennen Skil wel, maar toch ontbreekt het product in veel assortimenten. Terwijl het bedrijf een grote trendsetter is als we de geschiedenis nalopen. Zo is in 1921 door de uitvinder (en oprichter van Skil) een cirkelzaag uitgevonden. Indrukwekkend he! Laat dat nou nog steeds het merk zijn die zich vol inzet voor het maken van Skil gereedschap. Ook mag je uitgaan van een garantie die minimaal één jaar bedraagt en max tot twee jaar kan oplopen. Net als alle andere merken voorzien ze in een onderdelen- en reparatieservice.

Vergelijk de beste Skil decoupeerzagen
Vergelijk nu

Skil decoupeerzaag kopen?

Een Skil decoupeerzaag kopen kan een verstandige keuze zijn, maar dan ben je er nog niet! Want waar let je op bij de aankoop? Allereerst moet je weten dat Skil decoupeerzagen niet al te prijzig zijn. Voor een bedrag van 30 tot 120 euro kun je er al één bemachtigen. Wil je graag een skil accu decoupeerzaag kopen? Dan moeten we je  helaas teleurstellen dat Skil deze niet heeft. Wel heeft het bedrijf andere mooie decoupeerzagen, hieronder een top 3 van de beste Skil decoupeerzagen. De top 3 is gebaseerd op productrecensies, bestverkocht en gebruikersgemak.

Uitblinkers Skil decoupeerzaag

We hebben al kort iets verteld over hoe je een decoupeerzaag van Skil kunt kopen, maar wat als we het hebben over de specificaties en uitblinkers? Wat opvalt is dat het bedrijf 10 a 12 decoupeerzagen aanbiedt. Waarvan er twee een ‘combisaw’ zijn. Een combisaw is eigenlijk een zaagmachine die de voordelen van zowel een recipro- als decoupeerzaag heeft. Iets anders opmerkelijks is dat op de Skil 4800MA na alle decoupeerzagen met een D-handgreep worden geleverd. Ook is het handig om te weten dat er decoupeerzagen van Skil zijn met vermogens tot 700 watt. Let wel op dat niet iedere Skil decoupeerzaag een pendelfunctie heeft.
De beste Skil decoupeerzagen vergelijken?
Vergelijk nu
2 Opmerkingen
 1. Bestaat er ook een Skil zaag die zowel de functionaliteiten van een decoupeer- en reciprozaag heeft?

  • Hallo Klaas,

   Skil heeft inderdaad een zaag die zowel de eigenschappen heeft van een recipro- en decoupeerzaag. Ook wel bekend onder de naam ‘Skil 4600 AA’. De machine beschikt over een 400 watt motor en heeft een grote veelzijdigheid. Te denken aan een grote slaglengte van 18 mm en een zaagcapaciteit van 80 mm in hout.
   In het pakket worden drie zaagbladen geleverd om:
   • Takken te kunnen snoeien;
   • Figuurzagen in hout;
   • Zagen van houten balken.

   Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Team Decoupeerzaagkopen.nl

Laat een reactie achter

Decoupeerzaagkopen.nl
Logo