Ferm decoupeerzaag 

Ferm decoupeerzaagEen Ferm decoupeerzaag is zeldzaam. Mocht je ze ooit tegenkomen dan zijn ze goed te herkennen aan de kleur die bestaat uit zwart, grijs, oranje en blauw. Het bedrijf is internationaal en komt van de Nederlandse bodem. Ferm bestaat al sinds 1965 en heeft in die tijd veel elektrisch gereedschap geproduceerd. Nu lieten we al een beetje doorschijnen dat Ferm niet veel decoupeerzagen heeft. Toch willen we alle merken behandelen, zodat zelfs de specifieke fans van Ferm niet worden vergeten. We geven een top twee, want er bestaan maar twee decoupeerzagen van Ferm. Omdat er niet meer over te vertellen is zullen we beide decoupeerzagen uitgebreid behandelen.

Vergelijk de beste Ferm decoupeerzagen
Vergelijk nu

Ferm decoupeerzaag kopen?

Toch een ferm decoupeerzaag kopen? Dat kan we zullen je het één en ander vertellen over de prijs. Zo raden we aan om nooit meer dan 50 euro te betalen voor een Ferm decoupeerzaag (geldt alleen voor huidige decoupeerzagen van Ferm). Verder is het belangrijk om te controleren welke accessoires Ferm meelevert bij hun decoupeerzagen. Zo worden er bij de Ferm JSM1014 3 extra zaagjes meegeleverd (fijn, grof en metaal zaagje). Ook heeft de motor een vermogen van 710 watt. We raden daarom de JSM1014 aan die toch net wat beter is dan de JSM1023, maar beide hebben ze zo wel hun voor en nadelen. Hieronder kort in de top twee wat meer over beide decoupeerzagen.

Eigenschappen Ferm decoupeerzaag

Met een Ferm decoupeerzaag kun je kiezen uit een 710 Watt en 570 watt motor. De zaagcapaciteit kan variëren van 70 tot wel 110 mm in hout. Als het gaat om metaal dan kun je maximaal 10 mm aan capaciteit behalen. Wel moet je er rekening mee houden dat de decoupeerzagen van Ferm redelijk zwaar zijn t.o.v. andere machines. Ook kunnen de decoupeerzagen wel 3000 zaagbewegingen per minuut maken. Dat gaat toch net wat sneller dan wanneer je het met de hand doet.
Beste Ferm decoupeerzagen vergelijken?
Vergelijk nu
2 Opmerkingen
 1. Bestaan er ook accu decoupeerzagen van Ferm?

  • Hallo Peter,

   Hoewel Ferm beschikt over een beperkt assortiment leveren ze toch één accu decoupeerzaag. Deze accu decoupeermachine draagt de naam ‘Ferm JSM1026’. Beschikt over een 12 volt accu en een zaagdiepte van 25 millimeter in hout. Wat t.o.v. de decoupeerzaagmachines met kabel een verlies is van 85 mm. Kortom voor flexibel werken zeker aan te raden, maar wil je planken of balken zagen met een diepte die hoger ligt dan 25 mm. Dan is het aan te raden om te gaan voor een Ferm JSM1014 of Ferm JSM1025P met 110 mm aan zaagdiepte.

   Hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,

   Team Decoupeerzaagkopen.nl

Laat een reactie achter

Decoupeerzaagkopen.nl
Logo