Dewalt decoupeerzaag review

DeWalt decoupeerzaag met opbergkoffer en zaagjesEen DeWalt decoupeerzaag is goed te herkennen aan zijn gele uitstraling met zwarte soft grip handvatten. Het bedrijf bestaat al rond 1900 en is overgenomen door Raymond E. DeWALT. Hij was de zoon van de eigenaar die DeWalt heeft opgericht. Met meer dan 100 jaar aan ervaring heeft dit merk veel kennis opgedaan. Dit is goed terug te zien in het gereedschap wat ze aanbieden. Hun kracht ligt in de cirkelzagen, maar ook de decoupeerzagen mogen niet ontbreken. Er is nog veel onduidelijkheid over wat een DeWalt decoupeerzaag je te bieden heeft. Het merk begint langzaam aan steeds bekender de te worden op de Nederlandse markt, maar dat kan sneller! Daarom wat meer informatie over de decoupeerzagen van DeWalt en wat zij jou kunnen betekenen.

Wil je een DeWalt decoupeerzaag kopen? Dan is het verstandig om diverse decoupeerzaagmachines van dit merk met elkaar te vergelijken. Bekijk meteen de beste DeWalt decoupeerzagen.

Beste decoupeerzagen van DeWalt vergelijken?
Vergelijk nu

DeWalt decoupeerzaag kopen?

Als je kiest voor een DeWalt decoupeerzaag is het handig om te weten welke garantie je mag verwachten. Standaard zit er vaak twee jaar productgarantie op, maar door een DeWalt account aan te maken kun je dit verlengen naar drie jaar. Denk erom dat dit binnen vier weken na aanschaf moet gebeuren.

Als we kijken naar de prijzen van dit merk dan betaal je vaak een bedrag gelegen rond de 150 a 700 euro. Dat zijn bedragen die gemiddeld hoger liggen dan andere decoupeerzagen. Om je toch een beetje te helpen bij je keuze geven we de vier meest gebruikte decoupeerzagen van DeWalt hieronder weer. Gebaseerd op recensies, ervaring en meest verkocht.

DeWalt decoupeerzaag bestellen? Vergelijk hier de zaagmachines die momenteel worden aangeboden.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
DeWalt DCS331NT (zonder accu)

DeWalt DCS331NT (zonder accu)

Soorten DeWalt decoupeerzagen

Dit merk heeft momenteel een redelijk beperkt pakket aan decoupeerzagen. Het DeWalt decoupeerzagen pakket bestaat namelijk uit zes decoupeerzagen waarvan twee op accu. Gelukkig bieden ze zowel D- als T-handgreep decoupeerzagen aan. Vier daarvan zijn een D-handgreep en twee een T-handgreep (helaas geen accu).

In het filmpje vertellen we wat over de DeWalt DW331k en welke eigenschappen hij jou te bieden heeft. Het filmpje is wel in het engels, maar goed te volgen. Het zal je verassen wat voor kracht een DeWalt decoupeerzaag heeft tijdens de klus.

DeWalt accu decoupeerzaag

De twee accu decoupeerzagen die dit merk aanbiedt zijn de ‘DCS331M2’ en ‘DCS331NT’. Beide maken ze gebruik van een D-handgreep. De DCS331M2 wordt geleverd met een accu en de DCS331NT zonder accu. Verder zijn de accu decoupeerzagen hetzelfde. Met een vermogen van 400 Watt en een zaagslaglengte van 26 mm is die inzetbaar voor een breed scala aan materiaal.

Zo is de maximale zaagcapaciteit in hout 135 mm en in metaal 10 mm. Meer dan voldoende om het meeste materiaal te zagen wat je wilt. Ook handig om te weten is dat die een accucapaciteit van 4.0 Ah heeft. Wat staat voor de energie die hij per uur kan leveren. Meestal is dit bij een decoupeerzaag rond de 2,5 Ah.

DeWalt D-handgreep

DeWalt heeft vier D-handgreep decoupeerzagen. Twee daarvan zijn op accu. Eén is met accu geleverd en de andere niet, verder zijn het dezelfde decoupeerzagen. De twee die op 230V werken zijn de ‘DW331K’ en ‘DW341K’. De eerste beschikt over een 701 Watt motor met een zaagsnelheid tot 3100 zaagbewegingen per minuut. De DW341K daarentegen heeft een vermogen van 550 Watt wat een stuk lager is, maar nog steeds meer dan voldoende voor een decoupeerzaag. Om je wat meer duidelijkheid te geven hebben we hieronder een tabel met wat specificaties weergegeven.
DW341K DW331K
Vermogen 350 Watt 445 Watt
Zaagslaglengte 20 26
Cap. hout 85 130
Cap. staal 10 12
Gewicht 2 2,8

DeWalt T-handgreep

DeWalt heeft twee T-handgreep decoupeerzagen. Dit zijn de ‘DW343K’ en ‘DW333K’. Op het eerste gezicht lijkt de DW343K een goedkopere variant en de DW333K door zijn soft grip handvatten wat professioneler. Laat dat nou ook net het geval zijn, want de DW333 heeft 445 Watt aan vermogen en de DW343 350 Watt. Wat beide voor een decoupeerzaag meer dan voldoende is. Om je toch even wat sneller inzicht te geven in de specificaties hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet in een tabel.
DW343K DW333K
Vermogen 350 Watt 445 Watt
Zaagslaglengte 20 26
Cap. hout 85 130
Cap. staal 10 12
Gewicht 2 2,8
DeWalt decoupeerzagen vergelijken?
Vergelijk nu

Weet je nog niet zeker of een DeWalt decoupeerzaagmachine geschikt is voor jou? Misschien kunnen wij je helpen, hiervoor hoef je alleen een reactie achter te laten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Decoupeerzaagkopen.nl
Logo