Festool decoupeerzaag

festool decoupeerzaagBen je op zoek naar een Festool decoupeerzaag? Dan ben je hier op de juiste plek, want wij zullen je het één en ander vertellen over een Festool decoupeerzaag. Over het algemeen kopen consumenten geen decoupeerzaag van Festool. Heeft dat te maken met de kwaliteit of de levensduur van zo’n machine? Nee eigenlijk is geen van beide het geval. Het probleem is eigenlijk net omgekeerd, want juist door de hoge kwaliteit wordt de machine vrij weinig verkocht aan consumenten. Niet omdat de consumenten de kwaliteit niet willen, maar door de prijs die gekoppeld is aan de kwaliteit. Kort gezegd kun je wel stellen dat een Festool decoupeerzaag bedoeld is voor bedrijven, ZZP’ers die gespecialiseerd zijn in houtbewerking. Festool levert alles op het gebied van houtbewerking en garandeert een perfecte zaaglijn waar geen machine aan kan tippen.

Vergelijk de beste Festool decoupeerzagen
Vergelijk nu

Festool decoupeerzaag kopen

Allereerst moet je goed overdenken of je wel een Festool decoupeerzaag nodig hebt. Waarschijnlijk ben je iemand die hoogstaande kwaliteit zoekt. Dan is de Festool de zaagmachine die aan je eisen zal voldoen. Als het gaat om de prijzen kun je denken aan een bedrag gelegen tussen de 300 a 700 euro. Zelfs de goedkoopste decoupeerzaag van Festool heeft al een betere kwaliteit dan de duurste andere merken decoupeerzagen. In de top 3 worden de drie beste en meest verkochte decoupeerzagen van Festool getoond.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Festool PS 300 EQ

Festool PS 300 EQ-Plus

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Festool PSB 300 EQ-Plus

Festool PSB 300 EQ-Plus

Soorten Festool decoupeerzagen

Festool beschikt over drie D-handgreep decoupeerzagen en drie T-handgrepen. Zo is de CARVEC PS 420 een T-handgreep, maar is daarnaast ook beschikbaar met een Lithium 18 volt accu. Ditzelfde geldt voor de D-handgreep pendeldecoupeerzaag CARVE PSB 420. Daarnaast beschikt Festool nog over de TRION decoupeerzagen. Eén beschikbaar in een T- en de andere in een D-handgreep. Beide beschikken ze over een motor van 720 watt. Ook heeft Festool veel optionele handige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de speciale verstekzool van Festool. In het filmpje wordt hier meer over verteld.

Accessoires

festool-decoupeerzaag-accessoiresNaast de speciale verstekzool biedt Festool nog veel meer accessoires aan. Accessoires die vaak heel specifiek inzetbaar zijn, maar toch de perfecte zaagsnede creëren waar andere decoupeerzagen je bij in de steek laten. Neem bijvoorbeeld de parallelgeleider met ingebouwde rolmaat of tafelmodule. De tafelmodule is wel erg gaaf, want hiermee kun je een decoupeerzaag ombouwen tot tafeldecoupeerzaag. Erg interessant, maar wel prijzig. De prijs van zo’n module kost al gauw vijfhonderd euro.

Beste Festool decoupeerzagen vergelijken?
Vergelijk nu
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Decoupeerzaagkopen.nl
Logo