Accessoires

Decoupeerzaag accessoiresOp zoek naar decoupeerzaag accessoires? Misschien, denk je nu: “Maar de belangrijkste functie van een decoupeerzaagmachine is toch zagen? Waarvoor heb ik dan accessoires nodig?” Eenvoudig gezegd zijn sommige accessoires gewoon nodig, neem bijvoorbeeld de decoupeerzaagjes. Andere accessoires daarentegen zijn er met name voor bedoeld om het gebruiksgemak te verbeteren of net wat meer mogelijkheden te bieden in het zaagbereik.

Decoupeerzaag accessoires vergelijken?
Bekijk hier!

Inhoudsopgave

Populaire decoupeerzaag accessoires

Eén van de bekendere accessoires zijn de geleiderails. Beschikbaar in drie varianten, namelijk de langsgeleider, parallelgeleider en cirkelgeleider. Deze geleiders zijn meestal optioneel toepasbaar voor verschillende machines binnen een bepaald merk. Denk bijvoorbeeld aan cirkelzagen, freesmachines en natuurlijk de decoupeerzaag. Hieronder gaan we wat verder in op de eigenschappen en mogelijkheden van de accessoires.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Bosch Zaagstation PLS 300

Bosch Zaagstation PLS 300

Decoupeerzaagjes

DecoupeerzaagjesOf je het nou wil of niet het decoupeerzaagblad gaat een keer verslijten. En dan komt het moment om nieuwe te halen. Je mag dus wel stellen dat decoupeerzaagjes ook behoren tot de accessoires van een decoupeerzaag. Zo is het ene decoupeerzaagje meer geschikt voor hout terwijl de andere juist is gemaakt voor staal of aluminium. Ook moet je rekening houden met de bevestiging van een decoupeerzaagje. Dit kan door middel van een U- en T bevestiging.

Tafelmodule

De tafelmodule is eigenlijk wel een heel spectaculaire accessoire die ontworpen is door Festool. Eenvoudig gezegd zorgt deze module ervoor dat je een decoupeerzaag kunt ombouwen tot een tafelzaag. Natuurlijk is een echte cirkelzaagmachine krachtiger, maar toch! Het zal je verassen wat voor mogelijkheden een tafelmodule jou kan bieden. Wel moet je beseffen dat Festool een erg duur merk is wat voor veel mensen qua prijs niet is weggelegd.

De kosten van zo’n module lopen al snel op naar vijfhonderd euro. Toch geïnteresseerd in de tafelmodule van Festool? Bekijk dan eens het filmpje. Het filmpje is wel in het Duits, maar je ziet goed wat zo’n tafelmodule nou precies inhoudt.

Zaagstation

ZaagstationHet merk Bosch biedt veel handige hulpmiddelen waaronder een zaagstation, maar wat kun je precies met een zaagstation? Eigenlijk kun je beter vragen wat kun je niet met een zaagstation. Want een zaagstation helpt je bij het verstek-, recht- en gradenzagen. Ideaal voor wanneer je laminaat wilt leggen of eenvoudige, maar toch precieze klussen moet uitvoeren. Helaas is dit zaagstation alleen geschikt voor Bosch decoupeerzagen.

Geleiderails

GeleiderailEen decoupeerzaag staat bekend om het maken van scherpe bochten, maar het is ook mogelijk om een rechte zaaglijn te maken. In dit geval kan een geleiderail van pas komen. Je kunt bijvoorbeeld een rechte zaaglijn maken of juist een rondje. Voor elke eis kan weer een andere geleiderail worden gebruikt. Meer weten over de soorten geleiderails? Bekijk dan eens de pagina decoupeerzaag geleiderail.

Heb je vragen over de genoemde of juist andere accessoires? Laat dan gerust een reactie achter.

2 Opmerkingen
 1. Waar kan ik de zaagbladen voor een Kinzo decoupeerzaag bestellen? Type SN. 720.599.

  • Beste Janny,

   Bedankt voor je reactie. Dat kan gewoon eenvoudig online bij de wat grotere webwinkels. Daarnaast kun je ook zaagjes, van andere merken, gebruiken. Let dan wel op de zaagblad specificaties.

   Met vriendelijke groet,

   Team Decoupeerzaagkopen.nl

Laat een reactie achter

Decoupeerzaagkopen.nl
Logo