Hitachi decoupeerzaagEen Hitachi decoupeerzaag heeft een zwart/groen gestreept uiterlijk. Vaak met vormen die zijn te omschrijven als een leeuwenhuid. Het Japanse bedrijf Hitachi bestaat al voor een heel lange tijd en heeft zich naast het elektrisch gereedschap ook gevestigd in een tal van andere markten. De naam Hitachi staat in het chinees voor ‘zonsopgang’, maar kan ook verwijzen naar de Japanse plaats Hitachi. Misschien wel de grootste markt die Hitachi bezit is de graafmarkt. Waarin ze een tal van graafmachines en shovels produceren.

Op al hun decoupeerzagen geeft Hitachi een garantie van drie jaar. Ook voorzien ze je in de nodige service. Wel moet je er rekening mee houden dat Hitachi decoupeerzagen maar beperkt aangeboden worden. Daarbij is het ook nog een beetje onduidelijk welke decoupeerzagen Hitachi allemaal heeft uitgebracht. Op hun website worden er maar twee gepresenteerd. De Bosch decoupeerzagen worden daarentegen geleverd  in veel variaties.

Vergelijk Hitachi decoupeerzagen
Meer informatie

Hitachi decoupeerzaag kopen?

Van plan om een Hitachi decoupeerzaag te kopen? We kunnen ons voorstellen dat het juist bij een merk als Hitachi niet altijd even makkelijk is om een keus te maken. Laten we eerst de fabeltjes als het gaat om prijzen uit de weg ruimen. Een Hitachi decoupeerzaag kun je indelen in een prijsklasse rond de 100 a 400 euro. Het verschil qua prijzen zit hem niet alleen in eigenschappen en accessoires, maar ook in aanbieders. Ook zal een accu decoupeerzaag van Hitachi een stuk duurder zijn dan één zonder accu. Let er wel op dat niet alle aanbieders een accu hebben inbegrepen in het pakket dit is ook direct terug te zien in de prijs. Hieronder zie je een samengestelde top 3 van de beste Hitachi machines.

Eigenschappen Hitachi decoupeerzaag

Ook bij Hitachi kun je gelukkig kiezen tussen een D- en T-handgreep decoupeerzaag. Naast dat worden er ook accu decoupeerzagen geleverd. Helaas zijn deze alleen verkrijgbaar in een D-handgreep variant. De meeste decoupeerzagen worden geleverd met koffer. Qua functionaliteiten bezit die over een pendelfunctie, soft grip handvatten, variabele snelheid en een power lock systeem. Vooral dat laatste kan erg interessant zijn, want met dit systeem kun je zaagbladen vervangen zonder inbus of schroevendraaier. De accu decoupeerzagen hebben een accu van 18 volt en 4 a 5 ampère hour. In het filmpje wordt wat meer over de Hitachi CJ90VST decoupeerzaag verteld.
Hitachi decoupeerzaag 
3.4 (68%) 15 votes

2 gedachten over “Hitachi decoupeerzaag 

  1. Hallo Laura,

   Het klopt wat je zegt. Hitachi heeft momenteel niet een heel groot assortiment als het om decoupeerzagen gaat. Het merk Makita of Bosch daarentegen wel weer. Momenteel levert Hitachi zo’n vier verschillende decoupeermachines dit zijn:
   • CJ90VST(WA) beugelgreep
   • CJ90VAST(WA) T-handgreep
   • CJ160V(W1) beugelgreep
   • CJ160VA(W1) T-handgreep

   Hoop dat je hier wat aan hebt.

   Met vriendelijke groet,

   Team Decoupeerzaagkopen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *